Word een

PopSockets Ambassador

Popsockets

Doe mee met het
#POPCOLLECTIVE


Bij PopSockets zijn we altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs.

Naast dat wij er zijn om je te helpen je telefoon ervaring te upgraden, zetten we ons ook in om de wereld een betere plek te maken! Dat doen we door steeds meer plantaardige materialen te gebruiken en door milieu- en sociale liefdadigheidsinstellingen van over de hele wereld te steunen.

Of je nu PopSockets nog helemaal niet kent, je ons wilt helpen de wereld te verbeteren, of gewoon een aantal van onze nieuwste producten en designs wilt uitproberen - je bent van harte welkom in ons#PopCollective!

Wat is het?


Door deel te nemen aan het #PopCollective maak je deel uit van onze exclusieve PopSockets Ambassadeurs Community. Aanmelden gaat super snel en makkelijk. Eenmaal binnen kun je leuke missies aangaan voor allerlei verschillende soorten beloningen.

Voor wie is het?


Voor echt iedereen! Iedereen kan zich aanmelden! Van PopSockets fans tot influencers die vette designs zoeken tot content creators die op zoek zijn naar creatieve uitdagingen.

Wat houdt het in?


Deel je liefde voor PopSockets en de fantastische goede doelen die we ondersteunen op je socials om ons te helpen de wereld een betere plek voor iedereen te maken!

Voordelen


Je krijgt niet alleen een aantal van de meest gewilde PopSockets designs, ook geven we ons #PopCollective early access tot nieuwe producten, cadeaubonnen om op de website te besteden, exclusieve 'ambassador only' deals en zelfs geldbeloningen.


Ook delen je content graag op onze website en socials. Vorig jaar hebben we zelfs video's die door onze ambassadeurs zijn gemaakt op iconische gebouwen in Londen geprojecteerd. Er is dus geen limiet aan hoe ver je content kan gaan!

Dit zeggen onze ambassadeurs:


"Ik vind het echt super leuk om ambassadeur van PopSockets te zijn. De community is zo positief en supportive!"

Olivia Hucker (Verenigd Koninkrijk)


"Ik ben echt vereerd om een van de weinige jongens te zijn. De PopSockets producten zijn echt een life changer. Ik gebruik en verwissel de mijne dagelijks."

Gustav Mustapha (Duitsland)


"Ik hou van deze community - het is als één grote familie."

Roberta Pavone (Italië)


"Het PopSockets ambassadeursprogramma is echt een verslaving."

Janneke van Grinsven (Nederland)


"Ik ben dankbaar voor de samenwerking met PopSockets. Een van de weinige merken die mij ondersteunen als nieuwe content creator."

Mégane Hajlaoui (Frankrijk)

Zo werkt het

Aanmelden


Download de app van onze vrienden van Brandbassador. Vul het PopSockets ambassadeurs aanmeldformulier in.

Volbreng missies


Elke week zetten we allerlei vette nieuwe missies in de Brandbassador-app, die je op elk moment kunt doen.

Beloning


Heb je een missie volbracht? Dan ontvang je beloningen als VIP-punten, cadeaubonnen of zelfs geld en behoor je tot een select groepje dat als allereerste onze nieuwe producten ontvangt!

We want you!


Echt iedereen kan zich aanmelden om lid te worden van het #PopCollective en onze groeiende PopSockets Ambassadeurs Community. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!