De eeuwige positiviteitsmachine

Een positieve impact creëren op de gezondheid en het welzijn van de planeet.

Phone Better

Sinds onze oprichter de PopGrip heeft uitgevonden door knoppen aan de achterkant van zijn telefoon te plakken, hebben we de telefoonervaring verbeterd.

We innoveren grips, houders, portemonnees, hoesjes en opladers, zodat je een betere grip hebt, beter kunt chatten, appen, betere selfies maakt, beter foto's en video's kunt maken, beter kunt multitasken en beter kunt opladen.

Popsockets Growth timeline from Kickstart to Popgrip. Popsockets Growth timeline from Kickstart to Popgrip.

Be Better

Opgericht om het telefoonleven beter te maken, streven we ernaar om het leven beter te maken.

We zijn op een missie om PopSockets te transformeren tot een eeuwige positiviteitsmachine - een duurzaam wereldwijd merk dat een steeds positievere impact heeft op de gezondheid en het geluk van de planeet.

$4 miljoen

aan geld- en productdonaties

99%

van onze verpakkingen is gemaakt van gerecyclede en FSC-gecertificeerde materialen

$1,3 miljoen

aan investeringen in impactorganisaties

Voor een betere aarde

Omarm de kracht van planten

In onze ogen zijn planten cruciaal voor het vergroten van de gezondheid en het welzijn van onze planeet..

PopGrip Plant is onze eerste poging om plantaardig materiaal in onze gehele productlijn te introduceren.

Al onze producten zijn afgestemd op ons dierenwelzijnsbeleid.

100% van onze, door het bedrijf gesponsorde, maaltijden en snacks zijn plantaardig

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij PopSockets willen we ons inzetten voor het voortdurend verbeteren van het welzijn van de planeet en alle levende wezens. Ons team zet zich in voor het stimuleren van langdurige, positieve veranderingen op het gebied van milieu en maatschappij. Dat gebeurt bijvoorbeeld door samen te werken met toonaangevende non-profitorganisaties. Maar ook door onze tijd te besteden aan vrijwilligerswerk voor projecten met impact en te werken aan het zo milieuvriendelijk en ethisch mogelijk maken van onze toeleveringsketen. Het is ons streven om de impact van onze producten op het milieu en de dieren te minimaliseren en het welzijn van onze mensen en andere belanghebbenden te maximaliseren. We hopen daarnaast onze miljoenen loyale, betrokken consumenten, ons innovatieve wereldwijde team en onze operationele expertise te mobiliseren om die visie tot leven te brengen.

Eerlijke werkomstandigheden voor iedereen

PopSockets houdt onze leveranciers aan de hoogste ethische en mensenrechtennormen en we hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat dit de hoogste prioriteit blijft. In 2018 werd PopSockets goedgekeurd als aangesloten bedrijf door de Fair Labor Association (FLA), een organisatie die best practices promoot in bedrijfsbeheer van mensenrechten binnen de toeleveringsketen.

Onze mensen

Zodra je onze voordeur binnenstapt, wordt het je meteen duidelijk dat PopSockets niet zomaar een bedrijf is. Tuurlijk, we hebben best toffe producten waar we dat aan te danken hebben, maar het meeste krediet gaat naar onze mensen.


Bij sommige bedrijven is diversiteit niet meer dan een modewoord. Wij willen daad bij het woord voegen. We hebben al veel belangrijke stappen genomen om onze werkplek inclusiever te maken en blijven deze stappen nemen. Zo werven we in de Verenigde Staten kandidaten met verschillende achtergronden, benutten we onze samenwerking met de Hispanic / Latino Professionals Association om het aantal aanvragen van ondervertegenwoordigde groepen te vergroten, bieden we gelijkwaardig zwangerschaps- en vaderschapsverlof en flexibele starttijden.