Wat is MagSafe en hoe werkt het?

Herinner je je de lancering van de iPhone 12-modellen nog? Dit had een grote impact op de gebruikerservaring van de iPhone. Apple lanceerde op dat moment namelijk de MagSafe-technologie. Maar wat is MagSafe? MagSafe is een slimme magnetische technologie die speciaal is ontworpen voor de modellen iPhone 12, iPhone 13 en iPhone 14.

 

Sindsdien zijn de interne oplaadspoelen van de iPhone aan de achterkant van de telefoon gevuld met magneten, om ervoor te zorgen dat je oplader altijd op de juiste plek zit. Ook helpt de NFC-antenne je iPhone herkennen welk accessoire wordt gebruikt.


Waarom heb je MagSafe-accessoires nodig?

Met MagSafe-accessoires kun je je iPhone tot wel twee keer zo snel opladen. Daarnaast kun je je favoriete accessoires ook eenvoudig op je telefoon klikken en er weer af halen. MagSafe-magneten kunnen alleen worden bevestigd aan MagSafe-compatibele accessoires. Maak je dus zeker geen zorgen dat ze andere magnetische apparaten verstoren.

 

Zorg dat je een MagSafe-compatibel telefoonhoesje hebt om de voordelen van MagSafe-accessoires optimaal te kunnen benutten. Je herkent MagSafe-compatibele hoesjes aan een ronde cirkel op de achterkant van het hoesje.

Een compatibel ecosysteem voor PopSockets MagSafe

Makkelijk erop en eraf te halen. Ontdek ons assortiment aan grips, portemonnees, houders en hoesjes voor MagSafe.

PopCase voor MagSafe

PopCase voor MagSafe heeft een geïntegreerde PopGrip Slide waarmee je je telefoon op verschillende manieren kunt gebruiken. Schuif de grip naar het midden om je iPhone in landschap modus te bekijken, of schuif 'm naar beneden voor portretmodus of draadloos opladen. 


Je kunt de slide ook helemaal van je hoesje halen om een PopGrip voor MagSafe of PopWallet voor MagSafe op je telefoon te doen.

PopGrip voor MagSafe

PopGrip voor MagSafe is een uitklapbare telefoongrip die dankzij de MagSafe-magneettechnologie zonder plakstrip op de achterkant van je MagSafe-compatibele telefoonhoesje klikt.Durf jij te gaan voor gewaagde kleuren en patronen? of houd je toch meer van de wat rustigere kleuren? Of misschien ontwerp je liever je eigen design voor de ultieme personal touch? Wat je wensen ook zijn, er is een MagSafe PopGrip die bij jou past. 


Of je nu met één hand appt of video's bekijkt, met een PopGrip voor MagSafe kun je erop vertrouwen dat je je telefoon veilig vast hebt is en niet zult laten vallen.

PopWallet+ voor MagSafe

PopWallet+ voor MagSafe is de perfecte oplossing als je je belangrijkste pasjes bij je wilt hebben zonder een dikke portemonnee mee te hoeven slepen.De PopWallet+ voor MagSafe heeft ruimte voor drie pasjes. Maak je ook zeker geen zorgen dat de magneten je pasjes beschadigen, in het hoesje worden ze beschermd door een magnetisch schild.

PopMount voor MagSafe

PopMount voor MagSafe is de ideale telefoonhouder voor elke hoek, op elk soort oppervlak. PopMount voor MagSafe wordt rechtstreeks op de MagSafe-magneten bevestigd. Je kunt hem gebruiken met onze MagSafe-compatibele PopGrips of gewoon met een MagSafe-compatibel hoesje. Combineer je MagSafe PopMount met PopGrip voor MagSafe of PopCase voor MagSafe.

Personaliseer je eigen MagSafe-accessoire

Met een gepersonaliseerde PopGrip voor MagSafe draag altijd je beste herinneringen of dierbaren bij je. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt je eigen afbeelding uploaden of eentje uit de beeldbank selecteren. Daarnaast kun je tekst of monogrammen toevoegen.

MagSafe grip met je eigen design

Maak je eigen gepersonaliseerde PopGrip voor MagSafe

Op maat gemaakte PopWallet+ voor MagSafe

Berg je pasjes op een stijlvolle manier op met een gepersonaliseerde portemonnee voor MagSafe

Maak je eigen MagSafe-hoesje

Creëer je eigen unieke telefoonhoesje met een Custom MagSafe PopCase

Onze best verkochte MagSafe-accessoires

FAQ: PopSockets MagSafe-compatibele accessoires

Voor welke telefoons kan ik MagSafe-compatibele accessoires gebruiken?

MagSafe is een magneettechnologie van Apple. De magneten zitten rond de interne oplaadspoel van de iPhone 12 en nieuwere modellen. Dit zorgt voor een naadloze en veilige bevestiging van de accessoire op de juiste plek op je iPhone. De iPhone detecteert ook de aanwezigheid van MagSafe-compatibele accessoires.

Deze iPhones gebruiken MagSafe-technologie:

 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Om MagSafe-technologie te gebruiken, moet je telefoonhoesje compatibel zijn met MagSafe. Bekijk het PopSockets-assortiment van MagSafe-compatibele telefoonhoesjes en andere accessoires.

Hoe sterk zijn de magneten in PopSockets PopGrip voor MagSafe en PopWallet+ voor MagSafe?

Heel sterk. De PopGrip voor MagSafe en PopWallet+ voor MagSafe hecht zich stevig aan je iPhone. Ze bieden maximale grip en ondersteuning, waardoor het gemakkelijker wordt om met één hand apps te gebruiken en video's te bekijken. Wil je je iPhone draadloos opladen of PopSockets-accessoires wisselen? Je kunt PopSockets MagSafe-accessoires erop en eraf halen wanneer je maar wilt.

Hoe maak je je MagSafe PopCase schoon?

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde telefoon, en dus ook je telefoonhoesje, een stuk viezer is dan we denken. Maak je hoesje dus zeker regelmatig schoon.

Zo maak je je MagSafe PopCase schoon in 10 stappen:

 1. Verwijder de MagSafe PopCase van je telefoon door 'm eraf te klikken
 2. Maak een sopje met wat milde handzeep of afwasmiddel
 3. Maak een spons nat in het sopje en maak er je hoesje mee schoon
 4. Gebruik een tandenborstel voor de moeilijker te bereiken plekjes
 5. Last van hardnekkige vlekken? Doe wat zuiveringszout op de tandenborstel en schrob (niet te hard) de vlek weg
 6. Laat de zeep een paar minuten intrekken
 7. Dep je MagSafe PopCase schoon met een schone, droge doek
 8. Laat je PopCase nog een paar minuten drogen
 9. In de tussentijd kun je je iPhone schoonmaken zoals dat wordt aanbevolen door Apple
 10. Klik tot slot je MagSafe PopCase terug op je iPhone