Er was eens een professor in de filosofie genaamd David Barnett. Zoals de meeste filosofen leidde David een leven dat gedreven werd door nieuwsgierigheid en innovatie. Het waren deze eigenschappen die hem er uiteindelijk toe brachten de eerste PopGrip te maken uit een paar knoppen die aan de achterkant van zijn telefoon waren geplakt. Snel vooruit naar het heden, en PopSockets is een wereldwijde sensatie en verkoopt meer dan 165 miljoen PopGrips in meer dan 68 landen wereldwijd. Ze maken ook meer dan alleen PopGrips, zoals PopTops, PopWallets en zelfs een supersnelle telefoonoplader. Allemaal dingen die je leven een beetje makkelijker en veel leuker maken.

PopSockets zet zich ook in om een ​​positieve impact te maken in de wereld. Daar draait hun liefdadigheidsprogramma Poptivisme om. Sinds de lancering van het programma in 2018 heeft PopSockets meer dan $3 miljoen aan geld en producten gedoneerd aan verschillende non-profitorganisaties.

Je kunt onze digitale perskit hier downloaden hier.

Hi-Res-logo's kunnen hier worden gedownload hier.

Voor alle persgerelateerde vragen (inclusief maar niet beperkt tot verzoeken om afbeeldingen, interviews, tijdschriftcredits, releases, sponsoring) kun je contact opnemen met: pr_emea@popsockets.com.

Vragen die niet pers- of media gerelateerd zijn, waaronder vragen over klantenservice en samenwerkingsaanvragen van influencers, worden niet beantwoord. Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds contact met ons opnemen via de volgende links:

Klantenservice:

Influencers