Dag 8: 15% korting op de hele site SHOP NU
Om er zeker van te zijn dat je je bestelling voor kerst binnen hebt, bestel dan voor 20 december.
Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 20€

PopPower Landing Page

PopPower Home

Compatibiliteit

PopPower Home werkt met de meeste PopSockets PopGrips en kan zelfs opladen dóór telefoonhoesjes van maximaal 5 mm dik heen, maar er zijn een paar uitzonderingen. Metaal hindert draadloos opladen, dus als je PopGrip metaal bevat, zal je vóór het opladen de top moeten verwijderen.

incompatibility

Metaalinterferentie

Een snel knipperend rood licht geeft aan dat een metalen of vreemd voorwerp het draadloos opladen hindert. Als je dit bericht ontvangt met je PopTop op je telefoon, dan kan deze metaal bevatten en moet mogelijk verwijderd worden om je telefoon correct op te laden.

collection banner image

Andere tips

Sommige PopGrips - zoals PopGrip Lips - bevatten geen metaal maar kunnen andere problemen veroorzaken bij het opladen, zoals gesmolten lippenbalsem… getver.

Let op Otter + Pop iPhone 11-gebruikers! Vanwege verschillen in het ontwerp zul je je telefoon op de oplader moeten centreren om volledig op te kunnen laden, NIET de PopGrip.

incompatibility

*Telefoons dienen op het midden van de PopPower geplaatst te worden om op te laden, niet op de PopGrip

Je PopTop verwijderen

Met een verwisselbare PopGrip is het verwijderen van de PopTop simpel. Druk eenvoudigweg omlaag en draai de grip 90° om de top te verwijderen. Herhaal deze stap om de PopTop terug op je telefoon te zetten als je klaar bent met opladen.

collection banner image

PopWallets en draadloos opladen

Blootstelling aan draadloos opladen kan je creditcards demagnetiseren. We raden aan je PopWallet of PopWallet+ te verwijderen voor het opladen.

collection banner image

POPPOWER HOME GEBRUIKEN

collection banner image

PopPower Home is ontworpen om je telefoon zonder moeite op te laden, of je nu een PopGrip gebruikt of niet. Maar met een PopGrip op je apparaat begeleidt het verzonken centrum je telefoon iedere keer naar de optimale oplaadpositie. Nooit meer opstaan met 40% batterij omdat je telefoon een paar centimeter van het centrum zat of 's nachts weg van het centrum was getrild.

collection banner image

Jouw PopGrip positioneren

Positioneer je PopGrip zo dicht mogelijk bij het middelpunt van je telefoon om te zorgen dat deze optimaal oplaadt.

collection banner image

Instructies

  1. Sluit de stroomadapter aan op de oplader en steek de stroomadapter in een stopcontact. De LED van de oplader gaat dan voor 3 seconden aan om aan te geven dat de oplader klaar is voor gebruik.
  2. Plaats je telefoon met de achterkant omlaag op de oplader. De LED van de oplader zal langzaam pulseren om de aansluiting te bevestigen. Na de aansluitingsbevestiging zal de LED geleidelijk uit gaan en uit blijven tijdens het opladen.

Opladerstatus

LED-indicator

Aangesloten op stroom

Ononderbroken licht voor 3 seconden, dan uit

Telefoon aangesloten en opladen begonnen

Langzaam pulserend licht, dan geleidelijk uit

Telefoon losgekoppeld en opladen gestaakt

Ononderbroken licht voor 3 seconden, dan uit

Metalen of vreemd voorwerp gedetecteerd of andere fout

Snel knipperend rood licht

collection banner image