Made with PlantCore™

Wat is PlantCore™?

PlantCore™ is een serie van plantaardige polymeren gemaakt met maïszetmeel, koolzaadolie en ricinusbonen. PlantCore™ wordt zowel in onze nieuwe hoesjes als in onze grips gebruikt, waardoor consumenten een betere optie hebben voor een betere planeet

Betere grip. Beter voor de planeet.

Gepersonaliseerde PlantCore™ Grip is nu Verkrijgbaar

We hebben nu ook PlantCore™ voor aangepaste Grips. De zwart-witte toetsen op onze Custom Grips zijn nu gemaakt van plantaardige materialen!

PlantCore™ Grip

Gemaakt van 1/3 plantaardige materialen voor een kleinere CO2-voetafdruk.

PlantCore™-hoesjes voor iPhone 14

PlantCore™ voor Mens en Planeet


PopSockets en de Europese koepelorganisatie van voedselbanken (FEBA) hebben hun krachten gebundeld om de kracht van planten te vieren en te helpen bij het leveren van minimaal 10.000 porties vers fruit en groenten aan gezinnen met voedselonzekerheid.


Shop nu om de gemeenschappen die het nodig hebben te ondersteunen. Hieronder vind je meer informatie.

Ondersteun de mensen die het nodig hebben

PopSockets heeft zich aangesloten bij de Europese koepelorganisatie van voedselbanken (FEBA) om de kracht van planten te vieren en gezinnen te ondersteunen die moeite hebben om dagelijks eten op tafel te zetten.


€2 van je aankoop van PlantCore™ Grip helpt om 10.000 porties vers fruit en groenten van hoge kwaliteit te leveren aan gemeenschappen net als die van jou.

Meer weten over FEBA

De Europese koepelorganisatie van voedselbanken (FEBA), opgericht in 1986 en gevestigd in Brussel, is een Europese non-profitorganisatie die samenwerkt met een netwerk van Full en Associate leden in 30 Europese landen.


In 2020 hebben FEBA Full Members 860.000 ton aan voedsel opgehaald, gesorteerd, opgeslagen en herverdeeld onder 12,8 miljoen behoeftigen door de samenwerking met 48.126 liefdadigheidsorganisaties en hun 37.016 medewerkers (waarvan 85% vrijwilligers).

Van 1 april 2021 to 30 juni, 2023 geldt voor elk PlantCore™ Grip -item onder de twaalf bestaande kleuren en aangepaste versie die in Europa worden verkocht op www.popsockets.eu, www.popsockets.de, www.popsockets.co.uk, www.popsockets.fr , www.popsockets.nl, www.popsockets.fi, www.popsockets.se, www.popsockets.no, www.popsockets.dk dat PopSockets € 2 doneert met een minimale gegarandeerde donatie van 10.000 porties verse groenten en fruit. Dit alles ter ondersteuning van het Plant Positivity-programma dat wordt beheerd door de Europese koepelorganisatie van voedselbanken (FEBA). FEBA is een liefdadigheidsorganisatie met als missie om bij te dragen aan het verminderen van voedselonzekerheid in Europa. Dit doen zij door middel van voedselverspillingspreventie en de oproep tot solidariteit, door voedselbanken te ondersteunen en te ontwikkelen in landen waar ze het hardst nodig zijn.