Vind jouw hygge

Waan je in jouw knusse safe space

We kunnen allemaal wel wat meer 'hygge' gebruiken


Hygge [huuge] is een Deens woord voor een speciaal soort knusheid, waarbij tevredenheid, je comfortabel voelen, warmte en veiligheid centraal staan.

Nu het weer kouder wordt, de nachten langer worden en er zoveel negativiteit en onzekerheid is in de wereld, is er geen belangrijker moment om je innerlijke 'hygge' te vinden en je lekker terug te kunnen trekken in je eigen knusse veilige plekje.


Vind jouw hygge


Hygge gaat niet alleen over lekker onder een dekentje kruipen (hoewel het er zeker een groot deel van uitmaakt!). Het gaat om het vinden van een gevoel van rust en comfort.


Dit kan zijn door een rustige en warme plek in huis te creëren door middel van kaarsen en decoraties. Misschien is het die zachte warme oversized trui om lekker in weg te kruipen, of juist je huis zo vroeg mogelijk in een fonkelende kerstsfeer uit te dossen.


Voor sommige mensen is het zo simpel als het vinden van tijd voor jezelf wanneer de drukke kerstperiode er weer aankomt.

Ga voor hands-free en maak het jezelf extra comfortabel


We weten allemaal dat de PopGrip het gebruiken van je telefoon makkelijker maakt door je een betere grip te geven tijdens het appen en selfies maken. Als je lekker onder de dekens ligt en probeert te ontspannen, is er niets beters dan je telefoon 'hands-free' neer te kunnen zetten om video's te kijken.


Wanneer je je apparaat wel moet vasthouden, kan niets je gevoel van hygge meer verpesten dan een telefoon die op je gezicht valt terwijl je net lekker warm wegdoezelend op de bank ligt. Dankzij de PopGrip kun je met een stevige grip het laten vallen voorkomen en zorgeloos tot rust komen.


En waarom niet je kijkervaring verbeteren met een van onze PopMounts voor maximaal comfort?

Feeststemming


Als jij 'hygge' voelt door in de feeststemming te komen, swap dan je PopTop met een uit onze winter collectie, of laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen design. Wij hebben alles wat je maar wil: van MagSafe PopGrips tot PopWallets.

Shop Holiday collection