NIEUWE GEL! KLEVERIGER DAN OOIT

Onze nieuwe gel is echt kleverig. We hebben tientallen testrondes gedaan om een gel te vinden die perfect kleeft aan telefoons met een glazen achterkant en aan een breed scala van cases.

De nieuwe basis werkt ook met alle verwisselbare PopTops, dus je kan altijd je stijl met vertrouwen veranderen.

Shop Bases
KLEEFT 'IE OOK AAN MIJN TELEFOON?

De nieuwe gel kleeft geweldig aan gladde cases, harde cases en telefoons met plastic, metalen of glazen behuizingen. Hij kleeft niet zo geweldig aan siliconen of waterdichte cases, cases met veel textuur en zachte cases.

Wil je een PopGrip gebruiken met siliconen Apple-cases voor iPhone? Check onze PopGrip Slide.


WERKT 'IE OOK MET MIJN POPTOP?

De nieuwe basis werkt met alle verwisselbare PopTops. Weet je niet zeker of jouw PopTop verwisselbaar is? Sluit hem plat, druk naar beneden en draai 90 graden. Als je een “klik” hoort en je PopTop komt eraf dan is hij verwisselbaar.

Niet-verwisselbare PopGrips blijven stevig op hun plek. Die zijn ook gaaf. Maar deze nieuwe basis werkt alleen met verwisselbare PopTops.

HOE VERWIJDER IK MIJN POPTOP VAN MIJN OUDE BASIS?

Als je een nieuwe, verbeterde basis krijgt, zal je je PopTop van je huidige, niet-zo-kleverige basis moeten halen.

Als hij vast zit aan je telefoon, sluit hem dan plat, druk naar beneden en draai 90 graden. Dan kan je tandfloss of een creditcard gebruiken om de oude basis van je telefoon los te wrikken.

Als hij niet meer vast zit aan je telefoon, druk dan je oude basis tegen een wand of een tafel en sluit de PopGrip dan plat, druk naar beneden en draai 90 graden. De PopTop zou er dan zo af moeten klikken en je kunt hem verwisselen op je nieuw geïnstalleerde basis, kleveriger dan ooit.


Garantie

Onze 3-jarige garantie dekt meer dan u zou denken.

NIET STICKING?

Onze klantenservice kan helpen.