Users from can Shop at our Store. Close

Jouw winkelwagen (0)
Verzenden
Bij de kassa
Subtotaal
€0.00

PopSockets zijn in 2012 in Boulder, Colorado uitgevonden door David Barnett, tegenwoordig voorzitter van de Raad van Bestuur. David startte een Kickstarter-campagne om geld te werven en aandacht te vragen voor zijn ontluikende bedrijf. De campagne werd een enorm succes, mede dankzij de hilarische video die David maakte om de sterke punten van zijn PopSockets aan te prijzen. We willen iedereen die ons via Kickstarter heeft ondersteund bedanken voor hun steun in dit vroege stadium. Na enige vertraging werd PopSockets.com in januari 2014 opengesteld voor het publiek. 

Sindsdien zijn de verkopen van PopSockets exponentieel gegroeid. Sommige mensen vinden aanvankelijk dat PopSockets er een beetje vreemd uitzien, maar nadat ze PopSockets eenmaal hebben geprobeerd, is een veelgehoorde reactie: “Ik weet niet hoe ik ooit mijn telefoon heb vastgehouden zonder een PopSocket." We zijn dolgelukkig met ons groeiende aantal fans. Door hen weten we dat we een nuttig, gewaardeerd product hebben.

Nadat de website PopSockets.com werd geopend voor het publiek, hadden veel van de vrienden en familieleden van David hetzelfde Eureka-moment: “Heb je er ooit aan gedacht PopSockets in winkels te verkopen?" En David antwoordde: “Wauw. Ik heb er nooit aan gedacht mijn product te verkopen in een winkel. Hartelijk dank, vrienden en familie. Dankzij jullie heb ik de wind in de zeilen.” En het ging hem zeker voor de wind. In de zomer van 2014 verkocht hij zijn eerste PopSocket in de winkel Into the Wind in Boulder. Sindsdien worden PopSockets verkocht in winkels van Best Buy, T-Mobile en de betere onafhankelijk winkels bij jou in de buurt. 

Het kantoor van PopSockets is gevestigd op het adres 3033 Sterling Circle in Boulder. We bevinden ons op een bruisend industriegebied en delen ons kantoorgebouw met een yogastudio. We hebben dit kantoor betrokken in juni 2016. Het is vier keer zo groot als ons vorige kantoor (en we hebben de ruimte echt nodig). Daarom zeggen we tegen alle PopSockets-fans: hartelijk dank voor jullie onophoudelijke steun! En als je PopSockets nog niet hebt geprobeerd: waar wacht je nog op?