Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 17€
Pak extra 25% korting op alle Warehouse Sale items

Media en content samenwerkings verzoeken

Er was eens een filosofieprofessor genaamd David Barnett. Zoals voor de meeste filosofen geldt, werd David gedreven door nieuwsgierigheid en innovatie. Dit waren ook de karaktereigenschappen die David uiteindelijk leidden tot de creatie van de eerste PopGrip met een paar knopen vastgelijmd op de achterkant van zijn telefoon. Een sprong vooruit naar het heden en PopSockets is een mondiale sensatie die meer dan 165 miljoen PopGrips heeft verkocht in meer dan 68 landen over de hele wereld. Ze maken ook meer dan alleen PopGrips, zoals PopTops, PopWallets en zelfs een supersnelle telefoonlader. Dit zijn allemaal dingen die het leven net iets gemakkelijker en véél leuker maken. PopSockets is ook toegewijd aan het maken van een positieve impact in de wereld. Hun giftenprogramma, Poptivism, is daar volledig aan gewijd. Sinds de lancering van het programma in 2018 heeft PopSockets meer dan $3 miljoen gedoneerd in geld en producten aan diverse non-profitorganisaties.

DIGITALE PERSKIT

Je kunt onze digitale perskit hier downloaden.

LOGO'S

Logo’s in hoge resolutie kunnen hier worden gedownload.

MEDIAVRAGEN

Voor alle persgerelateerde vragen (inclusief, maar niet beperkt tot, verzoeken om beelden met een hoge resolutie, interviews, tijdschriftregels, releases) kunt u contact opnemen metpr_emea@popsockets.com.

Opmerking: Alleen voor mediavragen. Niet-mediagerelateerde vragen, inclusief vragen over klantenservice, zullen niet worden beantwoord en moeten hier worden gesteld.