Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 20€
Wat is een PopGrip? Ontdek HIER

Wellness-hacks voor 2022 - PopSockets


POPSOCKETS WELLNESS ESSENTIALS


Als we denken aan ons beter voelen en er beter uitzien in 2022, beseft bijna iedereen dat het om het grotere geheel gaat.

Grote veranderingen in onze leefstijl, zoals crash-diëten, het tellen van calorieën om de weegschaal te verslaan en lange slopende uren in de sportschool, houden meestal niet lang stand. Tegenwoordig gaat het om het maken van kleine aanpassingen hier en daar om ons er een stuk beter uit te laten zien, voelen en bewegen.

Of het nu gaat om sport, voeding, rust en herstel of mentale gezondheid en self-care, in wellness gaat het om het maken van zinvolle verbeteringen in het leven en het vermijden van de uitersten.

In dit opzicht kan onze telefoon zowel een zegen als een vloek zijn. We zouden allemaal kunnen profiteren van het verminderen van onze schermtijd, maar misschien gaat het meer om de vraag 'hoe' en 'waarvoor' we onze telefoons gebruiken, dat er echt toe doet.

Wat je focus voor 2022 ook is, van workouts met een instructeur in de buitenlucht tot het bereiden van een heerlijk recept in de keuken of gewoon manieren vinden om te ontspannen en op te laden, PopSockets is er voor jou om je dit jaar te ondersteunen tijdens je wellnessreis...


SHOP DE COLLECTIEUGC

Sports

Workout-apps voor thuis zijn nog nooit zo populair geweest. Toch is niets zo vervelend als sporten met je favoriete HIIT-trainer of boksklassen volgen via je telefoon terwijl je toestel steeds blijft omvallen.

De oplossing? Met de PopGrip kun je je apparaat veilig op elk beschikbaar oppervlak plaatsen, zodat je de sessie kunt bekijken vanaf een plek die jou het beste uitkomt.

Of til het (letterlijk) naar een hoger niveau door een PopGrip te combineren met een PopMount 2 Flex, die zich om bijna elk object kan wikkelen en je zo de ultieme kijkhoek biedt.

UGC

Voeding

Wat we eten speelt een grote rol bij het bepalen van hoe we eruitzien, voelen en presteren. Gelukkig zijn er ontelbare heerlijke gezonde recepten te vinden die we kunnen delen of zelfs live kunnen volgen op sociale kanalen zoals TikTok. Het is echter een uitdaging om te bepalen waar je je telefoon neerzet zodat je het recept kunt volgen zonder per ongeluk op je toestel te morsen.

De PopGrip maakt de gehele keuken een vrij werkveld om je telefoon te ondersteunen en zo het recept te volgen. Maar om je telefoon echt uit de buurt te houden van ingrediënten, raden we je aan om de PopGrip te combineren met een PopMount 2 Multi Surface. Deze is perfect om op bijna elk keukenoppervlak te plakken.

UGC

Rust en herstel

We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is, maar bij het combineren van werk, hobby's en gezelligheid kan het vaak genoeg gebeuren dat er te weinig uren in de dag zitten. De hoeveelheid en kwaliteit slaap die we krijgen, heeft niet alleen invloed op ons humeur, maar het kan ook onze concentratie en zelfs ons dieet beïnvloeden.

Als je graag leest of streamt voordat je wegdoezelt, schakel dan zeker de blauwlichtfilter in. Met je PopGrip kun je je telefoon ook comfortabel met één hand vasthouden of op het bed leggen om handsfree te streamen. Op die manier hoef je je telefoon niet meer op je gezicht te laten vallen terwijl je in slaap valt!

UGC

Self care

Met al die lockdowns en beperkingen zijn het een paar verwarrende en emotionele jaren geweest die van enorme invloed waren op onze geestelijke gezondheid.

Naarmate de scheidslijn tussen school, kantoor en ons huis steeds vager wordt, is het van groot belang om manieren te vinden om los te koppelen van het werk en veilige ruimtes te creëren om op te laden om een gezonde geest te houden.

Apps voor meditaties of yogalessen kunnen helpen, maar het kan vaak moeilijk zijn om te volgen op een telefoon, zeker tijdens de 'neerwaartse hond'.

Door je PopGrip te bevestigen met de PopMount 2 Car & Desk, kun je zelfs de meest uitdagende vinyasa aangaan of helemaal relaxen met diepgaande introspectie.

#CHICCREW

Meer ideeën en inspiratie

UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC