Meld je HIER aan om een notificatie te krijgen als onze PopCase voor de iPhone 13 te koop is
Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 17€

PopGrip Landing Page
UGC

Wat is een PopGrip?

Een telefoongrip. Een telefoonstandaard. Een kans om te pronken met je look, wanneer je maar wilt, hoe je maar wilt. Je kunt zelfs je eigen design maken!

En ze zijn niet alleen voor je telefoon. Gebruik ze op je tablet, e-reader of draagbare game console voor wat extra comfort. Met de bijbehorende PopMount plak je ze gemakkelijk op bijna elk verticaal oppervlak, inclusief dashboards, spiegels, bedranden, koelkasten en muren, voor handsfree kijken.

Over een life changer gesproken.
UGC

Wat is een PopTop?

Een PopTop is wat wij het designgedeelte van de PopGrip noemen. Nu kun je het ontwerp van je PopGrip veranderen door simpelweg de bovenkant te verwisselen

Klap je grip in en draai 'm 90° links of rechts totdat je een klik hoort. Nu kun je het bovenste gedeelte verwisselen om te matchen met je outfit! Om hem opnieuw te bevestigen, plaats je de ingeklapte PopTop op de base en draai je 90° totdat je een klik hoort.

Mix, match en maak een statement.
UGCHoe het werktUGC
BETROUWBARE GRIP

Vermijd het laten vallen van je telefoon

Onze PopGrips garanderen een veilige grip op je telefoon. Zeg hallo tegen comfortabel appen met één hand, waar je ook maar bent. Leef je uit met het maken van de beste selfies, terwijl je pronkt met je eigen unieke stijl.OPNIEUW OPPLAKKEN

Gemakkelijk verplaatsen en opnieuw opplakken

Wil je de positie van je PopGrip veranderen? Geen probleem. Je hoeft alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen:

  1. Klap de PopGrip in en gebruik een creditcard of flosdraad om hem langzaam van je telefoon te halen
  2. Activeer de gel opnieuw door deze af te spoelen in water op kamertemperatuur. Laat hem 10 minuten aan de lucht drogen (niet langer dan 15 minuten!)
  3. Reinig het oppervlak van de achterkant van je telefoon en plaats de grip terug op de gewenste locatie


UGC
MATCH MET JE LOOK

Verwissel je PopTop

De PopGrip is niet zomaar een telefoongrip. Je kunt je stijl in een handomdraai veranderen door de disc bovenop - die wij de PopTop noemen - te verwisselen.

Voor als je je een dag glamourous & fabulous voelt - dan zijn onze Luxe PopTops de perfecte keuze. Houd je het liever basic? Kies jouw favoriet uit in onze effen kleuren collectie.

Verwisselen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is de grip in te klappen, 90° te draaien, et voilà, een nieuwe wereld gaat voor je open.