Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij PopSockets willen we ons inzetten voor het voortdurend verbeteren van het welzijn van de planeet en alle levende wezens. Ons team zet zich in voor het stimuleren van langdurige, positieve veranderingen op het gebied van milieu en maatschappij. Dat gebeurt bijvoorbeeld door samen te werken met toonaangevende non-profitorganisaties. Maar ook door onze tijd te besteden aan vrijwilligerswerk voor projecten met impact en te werken aan het zo milieuvriendelijk en ethisch mogelijk maken van onze toeleveringsketen. Het is ons streven om de impact van onze producten op het milieu en de dieren te minimaliseren en het welzijn van onze mensen en andere belanghebbenden te maximaliseren. We hopen daarnaast onze miljoenen loyale, betrokken consumenten, ons innovatieve wereldwijde team en onze operationele expertise te mobiliseren om die visie tot leven te brengen.

Onze Planeet

We werken hard aan het verhogen van de hoeveelheid milieuvriendelijke materialen die worden gebruikt in de productie en verpakking van onze producten, en we hebben uitstekende vooruitgang geboekt bij het verminderen van afval en uitstoot.

PopGrip Plant with the different components made of 56% corn startch, 52% canola oil, 70% castor beans.

Mensenrechten


PopSockets streeft ernaar dat iedereen die betrokken is bij het maken van onze producten – van de fabrieksvloer tot ons hoofdkantoor – wordt behandeld met respect en waardigheid.

PopSockets employee working in the factory.

Onze mensen

Zodra je onze voordeur binnenstapt, wordt het je meteen duidelijk dat PopSockets niet zomaar een bedrijf is. Tuurlijk, we hebben best toffe producten waar we dat aan te danken hebben, maar het meeste krediet gaat naar onze mensen.

PopSockets employees working hard on their computers.