Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij PopSockets willen we ons inzetten voor het voortdurend verbeteren van het welzijn van de planeet en alle levende wezens. Ons team zet zich in voor het stimuleren van langdurige, positieve veranderingen op het gebied van milieu en maatschappij. Dat gebeurt bijvoorbeeld door samen te werken met toonaangevende non-profitorganisaties. Maar ook door onze tijd te besteden aan vrijwilligerswerk voor projecten met impact en te werken aan het zo milieuvriendelijk en ethisch mogelijk maken van onze toeleveringsketen. Het is ons streven om de impact van onze producten op het milieu en de dieren te minimaliseren en het welzijn van onze mensen en andere belanghebbenden te maximaliseren. We hopen daarnaast onze miljoenen loyale, betrokken consumenten, ons innovatieve wereldwijde team en onze operationele expertise te mobiliseren om die visie tot leven te brengen.

ONZE PLANEET

PopSockets biedt gratis recycling voor alle PopSockets-producten, verpakkingen, en ieder merk van telefoonhoezen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. We werken ook hard aan het verhogen van de hoeveelheid milieuvriendelijke materialen die worden gebruikt in de productie en verpakking van onze producten, en we hebben uitstekende vooruitgang geboekt bij het verminderen van afval en uitstoot.

PopGrip Plant with the different components made of 56% corn startch, 52% canola oil, 70% castor beans.

LIEFDADIGHEID

PopSockets is er trots op bijna $ 4 miljoen te hebben gedoneerd aan onze 400 wereldwijde liefdadigheidspartners. Door middel van Poptivisme nodigen we iedereen uit om een steentje bij te dragen aan hun favoriete goede doelen.

Doctor wearing a facemask and Médecins Sans Frontières / Doctors Without Border shirt.

ONZE MENSEN

Zodra je onze voordeur binnenstapt, wordt het je meteen duidelijk dat PopSockets niet zomaar een bedrijf is. Tuurlijk, we hebben best toffe producten waar we dat aan te danken hebben, maar het meeste krediet gaat naar onze mensen.

MENSENRECHTEN

PopSockets streeft ernaar dat iedereen die betrokken is bij het maken van onze producten – van de fabrieksvloer tot ons hoofdkantoor – wordt behandeld met respect en waardigheid.