Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 20€
Wat is een PopGrip? Ontdek HIER

Environmental & Social Impact

collection banner image

"Doe zoveel goeds als je kunt."

David Barnett, oprichter en CEO
RAPPORT MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID 2019

LIEFDADIGHEID

PopSockets is er trots op bijna $ 4 miljoen te hebben gedoneerd aan onze 400 wereldwijde liefdadigheidspartners. Door middel van Poptivisme nodigen we iedereen uit om een steentje bij te dragen aan hun favoriete goede doelen.

collection banner image

ONZE MENSEN

Zodra je onze voordeur binnenstapt, wordt het je meteen duidelijk dat PopSockets niet zomaar een bedrijf is. Tuurlijk, we hebben best toffe producten waar we dat aan te danken hebben, maar het meeste krediet gaat naar onze mensen.

collection banner image

MENSENRECHTEN

PopSockets streeft ernaar dat iedereen die betrokken is bij het maken van onze producten – van de fabrieksvloer tot ons hoofdkantoor – wordt behandeld met respect en waardigheid.

collection banner image

ONZE PLANEET

PopSockets biedt gratis recycling voor alle PopSockets-producten, verpakkingen, en ieder merk van telefoonhoezen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. We werken ook hard aan het verhogen van de hoeveelheid milieuvriendelijke materialen die worden gebruikt in de productie en verpakking van onze producten, en we hebben uitstekende vooruitgang geboekt bij het verminderen van afval en uitstoot.

collection banner image